Dragii noștri,

Va multumim pentru colaborarea “Geniala” pe care am avut-o in acest an scolar, speram intr-o colaborare cat mai benefica si cel putin la fel de productiva in anul scolar ce urmeaza.

Scoala Gimnaziala “Ioan Badescu” in anul 2023-2024 a fost premiata de catre British Council si Cambridge Assessement in urma rezultatelor avute la sesiunea de examene din anul scolar 2022-2023, aceasta fiind si singurul centru de pregatire si examinare din Popesti -Leordeni. Aceste rezultate au venit in urma colaborarii cu GenieUs English-British Council din acest an si din anii precedenti. Ca rezultat a acestui lucru si a colaborarii noastre de pana acum, Scoala Gimnaziala “Ioan Badescu” a primi certificat de centru de pregatire si examinare Cambridge, emis de catre Cambridge Assessement English, aceasta fiind introdusa si pe platforma Cambridge incepand cu anul 2023-2024.

Scoala Gimnaziala “Ioan Badescu” este centru de pregatire si examinare, pentru al 3lea an la rand. Aceasta in colaborare cu GenieUs English si British Council, in luna iunie al acestui an, va gazdui examenul YLE( YoungLearners: Starters, Movers, Flyers) pentru cel putin 60 candidati.

In anul 2023-2024, in urma inscrierilor la examenele Cambridge, Scoala Gimnaziala Ioan Badescu a avut un procent 92%( inclusiv copil cu dizabilitati motorii), ceea ce este o evolutie, pentru al 2lea an consecutiv, fata de anul trecut de 72%. De asemenea, de remarcat este numarul cursantilor care a crescut semnificativ anul acesta cu peste 150%.

Nici cursurile desfasurate in premiera la Gradinita “Ioan Badescu” nu au fost mai prejos, desi am avut cateva obstacole, acestea au fost depasite intr-un final cu succes, copiii fiind entuziasmati de personajele GenieUs, abia asteptand sa treaca alaturi de ele in etapa urmatoare.

Va felicitam si consideram ca este un motiv temeinic de sarbatoare si mandrie.
De la Pretestarea initiala pana la simularea de examen a anului curent, s-a inregistrat o dezvoltare semnificativa atat educationala cat si personala a cursantilor, aducandu-i pe acestia la nivelul superior al standardatului international Cambridge. Acest fapt este demostrat si prin statistica oferita de platforma Cambridge si British Council a centrului nostru.

Suntem convinsi ca alaturi de GenieUs Center, Scoala Gimnaziala Ioan Badescu va evolua in continuare iar procentul va creste de la an la an, asa cum s-a intamplat si in anul curent.

Vacanta magica si sa ne revedem cu bine!